”Dippa”

I vår familj gillar vi det som sonen (och vi andra med) kallar ”dippa” till maten. Vi har alltid sås eller ”dippa” när vi äter.

Den enklaste dippan gör vi till vardags när vi lagar mat. Det är oftast creme friche smaksatt med sambal och lite örtsalt.

Smaksättningen kan varieras i det oändliga. Har vi fetaost hemma så smular vi gärna i det. Aijvar funkar också bra eller nu – när jag har trädgård – färska örtkryddor. Eller varför inte hackad rödlök?

Bara det är något lite blött till maten!

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s