Persiljebiffar med somrig sallad

 

 


Köttfärsbiffar:
1200 g nöt eller blandfärs
2 ägg
0.5 dl olivolja
en bunt storbladig persilja
2 pressade vitlöksklyftor
1.5 tsk salt
en halv burk tapenade

Blanda i en bytta och gör biffar av smeten
Bryn biffarna i stekpanna och lägg i ugnsform
Låt stå i ugnen tills köttsaften är klar

Somrig sallad:
1 liten cantaloupemelon eller en halv större
12 st små körsbärstomater eller tre stora
1 gurka
1 rödlök
1 chilifrukt av önskad sort
en bunt storbladig persilja

Skär allt i små bitar. blanda ihop. Häll lite olivolja över.
Dra några varv med svartpepparkvarnen.
Smula lite flingsalt över.

 

 

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s