Tillbehör till kött eller fisk eller som veggimat!

Jag gillar att köra saker i ugnen medan jag grillar eller steker. Mat som sköter sig själv är bra mat.

Spetsparika i olika färger brukar finnas i grönsaksdisken, dom är jättegoda att fylla. Det blir lite pyssel med att spritsa in fyllning men det är det värt.

Prova att blanda ricotta eller ph-ost med creme friche till en röra. Riv ner parmesam eller mixa mozarella. Smaka av med hackad chili, limeskal, vitlök eller vad du tycker är gott. Fyll en sprits och gör ett hål i den bredaste delen av paprikan. Spritsa in fyllningen. Lägg på plåt och olja dom lätt.

Finns det stora champinjoner i butiken så brukar jag passa på att köpa såna. Dom blir kanongoda med fyllning i. Vrid av foten, ställ på olja plåt och fyll med samma röra som till paprikan eller gör det ännu enklare – klicka i lite smör och pressa vitlök på.

Enkelt och gott!

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s