Goda morötter

Mina extraröda morötter!

 

I inlägget nedan kan man se morötter som tillbehör.

Dom kom till efter en titt i landet där jag konstaterade att rådjurens angrepp på min rödbetsblast gett rätt så pyttesmå rödbetor men eftersom dom ratat motöttsblasten fanns det fina morötter!

Dela morötterna på längden om dom är grova.

Lägg i en ugnssäker form.

Pensla med en blandning av olivolja (jag använde oljan från kycklingen), vinäger och honung. Salta med flingsalt.

Sätt in i ugnen till som är mjuka.

Mina morötter krävde 35 minuter i 225 grader.

Smula lite fetaost eller kvibille ädel på strax innan servering.

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s