Älgskavsgryta med kantareller och lingon

Älgskav i paket smakar långt i från älg men det är snabbmat!

Fräs två pkt halvtinade älgskavspaket i en stekpanna i lite smör. Ta upp och lägg åt sidan.
Fräs kantareller i stekpannan. När vätska dunstat läggs köttet i igen.
Häll över 3 dl grädde av valfri fetthalt, späd med 2 dl vatten. Rör om och red med en knapp msk Maizena ljus redning.
Slå i en skvätt soja. Salta och peppra. Smaka av!
Lägg i 2 dl lingon strax innan servering.
Ät med potatis, matvete eller bulghur

20110901-172047.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Älgskavsgryta med kantareller och lingon

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s