Paprikakyckling = snabbmat!

Jag gillar inte oplanerade matveckor men ibland blir det så ändå…

Stressade runt i butiken och slängde ner kycklingfiléer, en påse frysta paprikastrimlor, två burkar chili/paprikasmaksatt creme fraiche, ett kinakålshuvud och en purjo i korgen och betalade. Sressade hem.

Tog fram stora gjutjärnsgrytan. Fräste paprikan, delade kycklingfiléerna på längden, la i dom och hällde över creme fraichen. Kokade upp och lät puttra medan jag skivade purjon och kålen. Hittade 6 st champinjoner i kylen. Dom fick fräsa i en stekpanna tills dom var mjuka, sen åkte purjon i och sist kinakålen. kryddade, smakade av och PUST – middag på en halvtimme!

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s