Ugnsstekt fläskhare med paprikaröra

20120119-181916.jpg
Jag gillar benfri kotlett i bit. Bara att bryna i stekpannan, krydda och sätta in i 225 grader tills termometern visar 63 grader. Jo, jag gillar lite rosa fläskkött!
Låt köttet vila 10 min innan det skärs upp.

Paprikaröran blev till eftersom Hemköp hade tio kronors vecka och paprikan låg där..

Fräs fyra spetspaprikor med en rödlök och brysselkål (fryst men tinas så att den går att skära) i två tsk kokosfett.Låt det mjukna. Riv ner vitlök efter smak och färska tomater i bitar.
Koka ihop.

Sonen ville ha bea-sås till så det köpte jag i butiken!

Även detta känns som snabbmat. Perfekt en vardag.

Annonser

2 reaktioner på ”Ugnsstekt fläskhare med paprikaröra

  1. Tips på något annat man kan ta om man inte gillar brysselkål? I övrigt såg det mycket delikat ut, måste provas!

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s