Serranolindad fisk

Alaska pollock tänker jag inte köpa fler gånger. Ett klart, spontant misstag… ungefär som Tomas senap

Men testa gärna med en annan sorts fisk 🙂

Eftersom filéerna var tunna så la jag ihop två med lite flingsalt imellan och lindade serranoskinka runt. Filéerna lades i en lätt smord ugnsform och sattes i ugnen som stod på 125 grader. Några körsbärstomater fick plats mellan filéerna i formen. Och sedan rev jag lite lime på och kryddade med lite chiliflingor. Där stod dom tills fiskköttet var vitt inuti. Man får kolla. Överkokt/stekt fisk är inte gott.

 


Annonser

4 reaktioner på ”Serranolindad fisk

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s