Färs i bröd med äppel och pepparrotsyoghurt

20120212-155144.jpg
Gårdagen middag bestod av köttfärs som rullades till tjocka rullar och stektes runt om i olja och sedan serverades i tortillabröd tillsammans med en röra av:
1.5 dl matlagningsyoghurt, ett stort smakrikt grovrivet äpple, ca 0.5 dl finriven pepparrot och lite flingsalt.
Lite skivad tomat och rödlök blev pricken över i:et!

Den smala kålsalladen passar bra till!

Annonser

2 reaktioner på ”Färs i bröd med äppel och pepparrotsyoghurt

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s