Rödbetor med fetakesella

20120421-202705.jpg
Skiva två kokta rödbetor tunt. Lägg ut på ett fat.
Blanda 85g fetaost med 1 dl 1% kvarg och en halv finhackad rödlök.Dra svartpepparkvarnen över. Smaka av, salta vid behov med flingsalt.

Fräs små bitar bacon i en panna. Låt rinna av på hushållspapper.

Lägg krämen över rödbetorna. Droppa fin balsamvinäger över betorna och strila honung över krämen. Lägg på bacon.

Avnjut med ett glas vin!

Annonser

5 reaktioner på ”Rödbetor med fetakesella

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s