Kall paprikasås

20120515-211139.jpg
Kom hem och såg fyra ”ledsna” paprikor på diskbänken. Planerade om middagen och slängde in paprikorna under grillen. Vände en gång.

Tog ut paprikorna som nu var kolsvarta och brända och la under en handduk för att svalna lite.

Tog bort skinnet på paprikan och fröna. La paprikorna i en bytta tillsammans med 1 dl 1% kvarg, 1 msk sambal, några nypor flingsalt och 1 msk mandelsmör. Mixade till sås.

Samlade ihop rester i kylen och fick en fantastiskt god middagstallrik med tacoköttfärs, kalkon, ruccola och fullkornstortillabröd.

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s