Lättlagad laxsida med kall sås

20120612-193931.jpg
Blanda en burk lätt creme fraiche med en halv finhackad rödlök, en halv burk kaviar och en halv kruka dill. Rör ihop och ställ i kylen. Smaka av med lite örtsalt innan servering

20120612-194118.jpg

20120612-194125.jpg
Ta en utbenad laxsida och lägg i en ugnsform (ugnen på 200•), skiva två squash i centimeter breda bitar. Lägg på sidan om laxen lite omlott. Häll olivolja över och flingsalta över alltihopa.
Ställ in i ugnen ca 15-20 min beroende på hur tjock laxen är. Den ska inte vara helt torr och genomstekt. Vänd squashen efter halva tiden.
Gör en sallad under tiden med limevinägrett!

20120612-194526.jpg
Drick ett gott glas vin till eller kanske medan du råddar med maten 😉

20120612-194613.jpg

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s