Sillröra

Sjukt sugen på sillröra letade jag ingredienser hemma. Lite grönt i form av gräslök eller dill hade varit fint men jag orkade inte handla!

Detta blir röra till två personer att ätas på tex finncrisp

1 burk matjesill à 125g avrunnen fisk

1 dl kesella 1%

2 kokta ägg

1 msk majonnäs

1/2 hackad rödlök

peppar

Hacka fisk, ägg och lök fint och blanda med kesellan/majonnäsen. Smaka av. Salta och peppra om du tycker att det behövs!

Per portion om du äter 4 st finnscrisp till – för det ska jag göra 🙂

Fett: 23 g Protein: 28 g Kolhydrater: 28 g 448 kcal
Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s