Cole slaw

20120710-144723.jpg
Cole slaw till hemlagad pizza är jättegott och inte bara till pizza utan som tillbehör till tex grillat
Här är min variant

Riv vitkål så det blir ca 2 liter, använd gärna en mandolin så det blir riktigt tunna strimlor. Lägg i en stor skål. Skiva en rödlök fint och lägg i skålen.
Häll över en burk crème fraîche av önskad fetthalt – allt funkar, 2 tsk dijonsenap, 2 msk majonnäs, 1 tsk samtal, 1 tsk salt och en massa grovmalen svartpeppar. Rör om och krama sedan ihop allt med händerna!

Ställ i kylen. Den håller en vecka där.

Annonser

6 reaktioner på ”Cole slaw

  1. Kollade länken, var bra grejor det finns som underlättar köksbestyr, tack – ska kolla in den lite mer 🙂

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s