Snabbt efter träning

Jag gillar verkligen den där nya halloumin som är skivad i fina fyrkantiga bitar. Det går så mycket lättare att steka än när man försöker skära smulig halloumi i bit själv.

Galet hungrig efter kvällens gympass hittar jag stora champinjoner i kylen och en burk cremefraiche smaksatt med svamp. Tar bort foten på svampen och lägger dom i en smord form och fyller med en matsked creme fraiche. Sprinkar lite olja över. Sätter in en kvart i ugnen på 225 grader

Gör en sallad under tiden och steker halloumin så att den precis får färg och minns helt plötsligt att det borde ligga rester av måndagskvällens sötpotatis i kylen – wow – några sekunder i mikron och den blir ett perfekt tillbehör.

Jag älskar gnisslig halloumi!

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s