Hur man förstör det som kunde varit ljuvligt…

Jag valde att testa en sån där souvas  i pitabröd på Lulekalaset, lite roligt med lokal mat istället för langos och oxfilé med bea men…varför kan man inte göra något gott av det hela? En helt smaklös och konsistenslös måltid som lämnade alla mina sinnen besvikna. Och fan, jag gillar ju renkött! Men sött viltkött i ett smaklöst bröd med smaklös sallad tillsammans med en så pass mild sås att såsens sötma gjorde renköttet mer till godis än en måltid? Hur tänkte man nu? Och varför inget knaprigt att tugga på i brödet? Det här var faktiskt lika uselt som att äta som maten på Donken. Får man misshandla råvaror hur som helst? Det var festivalens enda besvikelse. Jag skulle gått på thaikäket istället.

Annonser

2 reaktioner på ”Hur man förstör det som kunde varit ljuvligt…

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s