Isbergssallad

20120813-170515.jpg
Strimla isbergssallat fint och lägg i en skål med lika fint hackade lök. Jag valde det gröna skaften på den färska löken från landet.

Blanda ihop en dressing av:

1tsk flytande honung
1tsk vitvinsvinäger
2tsk olivolja
Ha i en nya flingsalt och dra några varv med svartpepparkvarnen
Blanda med det gröna och strö lite flingsalt på

Det enkla är det goda

Annonser

En reaktion på ”Isbergssallad

  1. Ping: Grönt i ugnen « Maten och jag

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s