Sallad av groddar i syrlig marinad

Lag:

Koka upp 4 dl vatten + 1 dl vitvinsvinäger, 1.5 msk socker samt 1 tsk salt. Låt svalna.

Lägg blandade groddar + ett paket frysta edamamebönor och en tunnskivad lök i en skål. Häll på den avsvalnade lagen. Rör om. Täck med plast och låt stå några timmar. Rör om en gång.

Min har stått ett dygn och allt är knaprigt och fräscht!

Annonser

2 reaktioner på ”Sallad av groddar i syrlig marinad

  1. Ping: Testar att matregga | Tanten goes fit!

  2. Ping: Ambitiös | Absolut ointressant…

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s