Risotto

 

Gör en risotto enligt vilket recept som helst på baksidan av rispaketet – använd ris avsett för risotto

Men… riv ner en halv grovriven butternutsquash efter att första omgången buljong kokat in.

Skär under tiden den andra butternutsqushbiten i tärningar i ugnen (225 grader) i lite olivolja med flingsalt på tills bitarna blivit mjuka och fått färg.

Srek i en stekpanna vanligt stekfläsk, låt rinna av och strimla. Servera med risotton.

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s