Ägg och spenatfrukost

20121125-163001.jpg

20121125-163007.jpg
Hela veckans frukost klar!
Spenat i botten på muffinsformar, lite flingsalt, ett ägg och en liten tomat och in i ugnen i 175 grader tills ägget stelnat. Ca 17-20 min

Förvara i bytta i kylskåpet och ät till frukost

Annonser

5 reaktioner på ”Ägg och spenatfrukost

  1. Ser gott ut!
    Jag gjorde något liknande fast med omelettsmet och korvar ,bacon och olika grönsaker, men det blev för jobbigt att pilla bort pappret som fastnade.
    Så nu förtiden steker jag omeletten i stekpanna och skär i pizzaslices och fryser in.
    Perfekt frukost med ett glas grönsaksjuice.

  2. Ping: En liten paus | Absolut ointressant…

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s