Brysselkålsgryta

20121127-190133.jpg
Fräs ca 500 g strimlat stekfläsk med en lök i önskat fett i en stor gryta. Eller i stekpannan för att sedan flytta över i gryta.
Låt allt få färg
Häll i 750g fryst brysselkål. Rör om. Häll i 5 dl kycklingbuljong och lägg på locket. Koka upp och låt puttra tills brysselkålen är mjuk. Sakta och peppra.

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s