Helstekt kotlett med butternutsquash

 

Brynte en benfri hel kotlett i pannan och kryddade med chiliblandningen

La köttet på en plåt med teflonbakpapper. Stack in en köttermometer och ställde timern på 63 grader.

Skalade och delade en butternutsuash i rejäla klyftor, halverade tre lökar, lade allt runt köttet och penslade bitarna med kokosolja. Strödde lite mer chili på och avslutade med flingsalt.

Lät stå i ugnen i 175 grader tills köttet var klart. Lät köttet vila lite innan jag skar upp det i centimetertjocka skivor. Serverade med salsan.

Hur gott som helst!

 

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s