Skinkan del 2

skinkaJag blev väldigt nöjd med skinkan. Tog ut den (3.3 kilo) ur ugnen efter 14.5 timmar och ställde den på balkongen eftersom jag skulle iväg till jobbet.

Så att tillaga skinkan i vacumförpackningen i 65° verkar vara ett bra sätt.

https://vanligmat.wordpress.com/2012/12/16/koper-alla-fardigkokt-skinka/

Kollegan lagade hans i slow cookern i 12 timmar. Han gillade det sättet med. Kanske något att testa till nästa år?

Annonser

2 reaktioner på ”Skinkan del 2

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s