Kålpudding på lammfärs

20130217-131723.jpg
Det här LCFHreceptet (det som är grundreceptet) slår verkligen alla andra recept på kålpudding avsett kostinriktning!

Igår kollade jag vad jag hade hemma och hittade grovmalen lammfärs och  spetskål så det fick bli en nya variant av min favoritkålpudding som jag bloggat om förr

https://vanligmat.wordpress.com/2011/07/19/kalpudding-2/

Igår byttes även keson ut mot minikeso – det var det jag hade hemma och det gick åt två små huvuden av spetskålen som inte behövde slakas utan stektes direkt i smör.

Förr kunde jag inte tänka mig att äta kålpudding men det var innan dessa varianter var testade.

Feta mejeriprodukter kan utan problem bytas mot magra men då kanske såsen behöver redas lite men det är ju ett mindre problem i färsen är det dock ingen skillnad.

Annonser

6 reaktioner på ”Kålpudding på lammfärs

  1. Ping: Gamla och nya | Absolut ointressant…

  2. Ping: Och idag… | Tanten goes fit!

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s