Gills spenatpuckar

20130427-154203

500 g färsk spenat – hacka och smält i olja i en stekpanna

Blanda i en bytta:

1 ägg

500g ricotta

1 dl gräddfil

1.5 finriven parmesan

Rör i hop med spenaten. Salta och peppra efter smak.

Olja muffinsplåten lätt och lägg i smeten i formarna och grädde i 150 grader i ca 40 min. Låt kallna i formen och servera på en bädd av sallad och med lite extra parmesan.

Puckarna kan göras flera dagar i förväg och förvaras i kylen

Jättegott!

Annonser

2 reaktioner på ”Gills spenatpuckar

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s