Tomat och pumpafröpesto

20130506-181559.jpg

20130506-181606.jpg

20130506-181615.jpg
2 klyftor vitlök
2.5 dl pumpafrön
1/2 pressad citron
En nypa salt

Mixa blandningen till pestokonsistens

Blanda i två dl torkade tomater (blötlagda eller inlagda) men inte vätskan dom legat i. Lägg även i två nävar basilika och mixa en stund till. Späd med oliv/rapsolja om det verkar torrt så att peston får önskad konsistens.

Smaka av och njut!

Annonser

2 reaktioner på ”Tomat och pumpafröpesto

  1. Ping: Pysslar för fullt! | Tanten goes fit!

  2. Ping: Rödbetsburgare | Att laga mat är att vara lite mer levande

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s