Maxad mejeri/gluten/äggfri chokladkaka

20130511-075127.jpg
Ingredienser:

8-9 färska dadlar – jag använde stora dadlar som man köper i lösvikt
1 dl mandlar
2 msk kakao

Kör i matberedare till en massa som ska likna chokladbollssmet. Tryck ut på en skärbräda till en rundel ca 1 cm hög. Gör nästa del av kakan:

 

1 banan
2 msk mandelsmör
2 msk kakao
1 msk agavesirap

Kör i matberedare tills blandningen är slät. Bred ut blandningen över botten. Ställ in i frysen till servering

Skär upp i ”tårtbitar” 10 minuter innan servering och ha gärna lite banan och hallonröra* på.

*banan och hallonröra = 2 bananer + ett halvt pkt hallon som mixas till sylt

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s