Bjästgratinerad portobello

20130517-191807.jpg
De stora fina svamparna på ICA inspirerade till kvällens middag

20130517-191909.jpg
Bjäst smakar lite ostaktigt när den gratineras. Svampen körde i 225• i 15 min med rätt så mycket olja på innan jag strödde över 1 tsk bjäst på varje och körde dom 5 min till.

Under tiden fixade jag sallad av de grönsaker som fanns hemma + 1 dl helt bovete av det jag la iblöt igår till dagens frukost och vars rester jag sparat i kylen. Lite vinägrett och hampafrön på

20130517-192355.jpg

20130517-192407.jpg

20130517-192415.jpg
Hur gott som helst med ett glas rött en fredagskväll

20130517-192512.jpg

Annonser

8 reaktioner på ”Bjästgratinerad portobello

  1. Bjäst. Jag har gått ovetande genom livet, bjäst? Vadan och varför? Bjäst alltså. Ska vi ta reda på mitt ovetande tar det nog aldrig slut.

  2. Ping: veganmozzarella… | Att laga mat är att vara lite mer levande

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s