Hokkadio

image

image

Hokkadiopumpan skar jag i klyftor och körde i ugnen penslade med olja och lätt flingsaltade i 225 grader ca 15 minuter. Vönd en gång.
Observera att skalet går att äta!!!

Det var sonen som valde vegetariskt middagstillbehör helt oväntat inne på ICA. Egentligen äter jag inte vete men jag vill inte vara avig när han, utan att vara ombedd, väljer köttfritt
image

image

image

Och med lite sallad,  goda oliver och hemgjord chilimajonnäs så sitter jag mätt och belåten i soffan
image

Annonser

8 reaktioner på ”Hokkadio

  1. Intressant med skal, vet du om det är samma med Butternuttpumpa att man kan äta med skal? Köpte en idag, tycker det är så himla gott, men helt galet svårt att skala 😀

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s