Hirssallad

20130829-145451.jpg
När jag kokar hirs kokar jag massor. Det som inte går åt på en gång fryser jag in i platspåsar för att snabbt kunna använda vid behov

Dagens lunch blev en sallad av:
En burk svarta bönor
En burk majs
1 dl edamame
8 st körsbärstomater
1 rödlök
1 avokado¨
Några gröna oliver
1 st fickhackad chilifrukt

Dressing;
äppelcidervinäger
Olivilja
salt
peppar

Svårare än så behöver det inte vara. Mat på 7 minuter 🙂

Annonser

Synpunkter?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s